Onze visie is dat geen concessies gedaan mogen worden aan kwaliteit. Constructieve veiligheid gaat boven alles. Één van onze constructeurs, ing. J.A.J. (Hans) van Kasteren, is ingeschreven is bij het Constructeursregister. Opdrachtgevers die registerconstructeurs inschakelen, halen professionals in huis. Daarmee zijn ze verzekerd van kwaliteit. Zij kunnen ervan uitgaan dat aan hun wensen en eisen optimaal tegemoet wordt gekomen en dat hun investeringen veilig gesteld zijn.

Wij leveren altijd uitgebreide en duidelijke berekeningen en gedetailleerd tekenwerk volgens de geldende normen. Onze ervaring is dat dit tijdens de bouw vertragingen en onduidelijkheden voorkomt. Aangeleverde stukken van eventuele andere bouwdelen (werktekeningen staalconstructies, prefab beton enz.)  worden altijd door ons bureau gecontroleerd en op elkaar afgestemd.

Lees meer over constructieve veiligheid in de bouw >>

 

U bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek. Te vroeg een afspraak maken kan haast niet, te laat wel. Wij nemen de plannen vrijblijvend met u door en kunnen snel globale berekeningen en schetsen verzorgen voor de volgende stap in het ontwerp-proces.

Mocht een opname van de bestaande situatie nodig zijn kan dat worden opgenomen in ons takenpakket. Desgewenst kunnen de gegevens van de bestaande toestand in het gemeentearchief door ons worden opgezocht. Als u zelf het gemeentearchief raadpleegt, wijzen wij u de weg.
Wij komen graag ter plaatse indien nodig om een constructief vraagstuk of bouwschade te analyseren. Ook is het mogelijk dat wij tijdens het bouwproces een bezoek brengen om met betrokken partijen te overleggen. U ontvangt van ons berekeningen en tekeningen naar wens op papier en/of digitaal. Na realisatie van het project bewaren wij alle stukken in ons archief. Bij een volgend project kunt u hiervan weer gebruik maken.