Onze professionals trekken de kar van uw project
Wij luisteren naar uw wensen en bieden kwalitatieve oplossingen
Wij staan voor u klaar met ruim 40 jaar ervaring
De juiste materialen en de juiste constructie voor elke toepassing
Met onze vakkennis bieden wij u zekerheid

Kwaliteit

Onze visie is dat geen concessies gedaan mogen worden aan kwaliteit. Constructieve veiligheid gaat boven alles. Dit wordt onder meer onderstreept doordat één van onze constructeurs, ing. J.A.J. (Hans) van Kasteren ingeschreven is bij het Constructeursregister.

De aangesloten leden van het Constructeursregister RC/RO zijn de besten in hun vak en zullen dit ook blijven door verplichte permanente bijscholing. Opdrachtgevers die registerconstructeurs inschakelen, halen professionals in huis. Daarmee zijn ze verzekerd van kwaliteit. Zij kunnen ervan uitgaan dat aan hun wensen en eisen optimaal tegemoet wordt gekomen en dat hun investeringen veilig gesteld zijn.

Het waarborgen van constructieve veiligheid is een onderdeel van het bouwproces waar de constructeur een grote rol in speelt. Door de opdeling van taken binnen het bouwproces is de constructieve veiligheid niet altijd gegarandeerd. Indien wij als constructeur bij het project betrokken zijn wordt er echter niets aan het toeval overgelaten. Onze berekeningen en tekeningen zijn een zeer belangrijk onderdeel van een succesvol bouwproces.

Wij leveren altijd uitgebreide en duidelijke berekeningen en gedetailleerd tekenwerk volgens de geldende normen. Onze ervaring is dat dit tijdens de bouw vertragingen en onduidelijkheden kan voorkomen. Aangeleverde stukken van eventuele andere bouwdelen (werktekeningen staalconstructies, prefab beton enz.)  worden altijd door ons bureau gecontroleerd en op elkaar afgestemd.

Lees meer over constructieve veiligheid in de bouw >>

 

 Bouwtechnisch Adviesbureau J.A. de Beijer B.V.
Dorpsplein 5, 5561 AV, Riethoven
Postbus 19, 5560 AA, Riethoven

Tel: 040-2071810
E-mail: info@debeijeradvies.nl

 VOLG ONS