Systeembouw

Je kunt bij ons terecht voor:

Systeembouw in staal

Bij systeembouw worden projecten volgens een bepaald standaard concept gerealiseerd, vanaf het ontwerp tot in de uitvoering. Een dergelijk modulair bouwsysteem bespaart tijd en geld. Ondanks het standaard concept is er wel vaak ruimte voor aanpassingen naar wens van de klant.

Dankzij de specifieke eigenschappen van staal kunnen industriële bedrijfshallen ontworpen worden zonder de noodzaak van tussenkolommen en daarmee wordt er dus meer vrije ruimte gecreërd. Daarnaast is staal duurzaam, corrosiebestendig, licht, flexibel en volledig recyclebaar.

Eén van onze opdrachtgevers: Remco Ruimtebouw

Systeembouw in beton

De kenmerken van systeembouw in beton zijn duurzaam, flexibel en hoge brandwerendheid. Er wordt gebouwd met grootschalige geprefabriceerde betonnen onderdelen. De verbindingen van de losse onderdelen zijn goed uitgedacht. Er kan vrijwel weersonafhankelijk gebouwd worden.

Eén van onze opdrachtgevers: Hercuton Bedrijfsbouw 

Wandpanelen

Ook voor het berekenen van wandpanelen is specifieke kennis nodig van het product. Voor verschillende leveranciers van enkele en sandwichwandpanelen berekenen wij de projectspecifieke producten. Tevens bedenken wij standaard oplossingen voor aansluitingen van de panelen op de hoofddraagconstructie.

Eén van onze opdrachtgevers: Schelfhout N.V.

Neem contact met ons op

Telefoon

040 2071810

Adres

Dorpsplein 5
5561 AV Riethoven